Naar het overzicht

Helpende handen verzekerd

Verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken in de privésfeer

 • Beslis zelf hoe lang de verzekering loopt. Gaat de renovatie van uw woning een half jaar duren? Dan kan u voor die periode uzelf en uw helpers verzekeren tegen lichamelijke schade. 
 • Snelle uitbetaling. Uiterlijk 30 dagen nadat de vergoedingen zijn vastgelegd, betalen we uit. Het leed kan u het slachtoffer niet besparen, de financiële zorgen gelukkig wel.
 • Verstandige bescherming voor u en de mensen rondom u. U raakt gewond tijdens uw verhuis? Een vriend kwetst zich bij uw verbouwing? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom neemt u beter een goede verzekering. 

Vraag een offerte

Schols Clerx - Verzekering lichamelijke ongevallen

Wat is een verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

Als u gaat (ver)bouwen, is de kans groot dat vrienden en familie u vrijwillig (en natuurlijk gratis) helpen met de afwerking. Of misschien krijgt u hulp als u gaat verhuizen. Maar wat als u of uw helpers een ongeval krijgen? Wie komt tussen voor de medische kosten of - als het echt tegenzit- de vergoeding bij invaliditeit of overlijden? Met de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken bent u gerust.

Welke dekking biedt de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken?

De verzekering beschermt uzelf en vrienden of familie die vrijwillig helpen in uw huis bij lichamelijke schade. U kan dan op ons rekenen voor:

 • terugbetaling van medische kosten 
 • vergoedingen bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit of overlijden

Ontdek alle details over de verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken

Goed om te weten:

 • Bij deze verzekering geldt er geen wachttijd.
 • Voor de waarborg behandelingskosten kan u door een franchise van 50 euro 15% korting krijgen op uw premie. De verzekering komt dan niet tussen als de medische kosten zich bijvoorbeeld beperken tot 1 bezoek aan de huisarts (van minder dan 50 euro). De kosten worden altijd pas terugbetaald na de tussenkomst van het ziekenfonds en de eventuele hospitalisatieverzekering.
 • Voor de waarborg invaliditeit kan u door een franchise in de graad van invaliditeit ook korting op uw premie krijgen:
  • 20% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 10% 
  • 25% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 15% 
  • 30% korting als u ervoor kiest dat DVV verzekeringen pas tussenkomt bij een graad van invaliditeit van minstens 20%
 • De verzekering Lichamelijke Ongevallen bij Tijdelijke Werken wordt afgesloten voor het gewenste aantal mandagen. Bekijk de voorwaarden  voor informatie over de limieten en uitsluitingen of maak een afspraak. Het is belangrijk dit document door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.