Naar het overzicht

Vind uw oplossing voor pensioensparen

Bereken het budget dat je nodig hebt voor je pensioen.

Simuleer

Schols Clerx zakenkantoor - pensioensparen

Onze oplossingen voor pensioensparen

Pensioensparen: een duwtje in de rug voor uw toekomst

Wat zijn alle mogelijke oplossingen voor pensioensparen ? Maak een onderscheid tussen pensioensparen, langetermijnsparen en een aanvullend pensioen.

Ontdek meer

Potentieel hoger rendement voor een meer comfortabel pensioen

Wil u sparen voor uw pensioen en mikken op een potentieel hoger rendement dan een spaarrekening? Ontdek de tak 23-levensverzekering Life Pension Dynamic.

Ontdek meer

Pensioensparen met gewaarborgde rentevoet

Met de tak 21-levensverzekering Save 3 bent u zeker van een vaste rentevoet voor elke storting. Ook uw kapitaal is gegarandeerd. Spaar voor uw pensioen met Save 3.

Lees meer

Spaar voor uw pensioen en uw uitvaart

Met de tak 21-levensverzekering DVV Life Cover Pack doet u aan pensioensparen en bouwt u een kapitaal op voor uw uitvaart. Ontdek er meer over.

Lees meer

Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers

Het VAPW is een aanvullende spaarformule voor werknemers die geen of een beperkt aanvullend pensioen via hun werkgever of sector hebben.

Lees meer

Schols Clerx - pensioensparen

Goed om te weten 

  • Het gaat om een pensioenspaarverzekering van Tak 21 (Save 3 of DVV Life Cover Pack) of Tak 23 (Life Pension Dynamic) met 6% instapkosten en minimale looptijd van 10 jaar.
  • Voor meer informatie, onder meer over de beleggings- en spaardoelstellingen, de waarde van de eenheden, alsook over de gegarandeerde interestvoet, de risico's (geen kapitaalgarantie voor tak 23 en krediet- en liquiditeitsrisico voor tak 21), de kosten en taksen van deze producten, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche, het beheersreglement en de algemene voorwaarden, beschikbaar op deze website of bij je DVV-consulent.
  • De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen. Deze verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht.