Naar het overzicht

Groepsverzekering: een aanvullend pensioen voor uw medewerkers

Employees Pension & Care

 • Fiscale voordelen voor u
 • Eenvoudige administratie
 • Mooi extralegaal voordeel voor uw medewerkers

Vraag een offerte

Schols Clerx - groepsverzekering

Wat is de groepsverzekering Employees Pension & Care?

Employees Pension & Care is een groepsverzekering die u afsluit voor uw medewerkers. De premie die u stort in de groepsverzekering, wordt gebruikt om een aanvullend pensioen op te bouwen voor uw medewerkers en om hen extra financiële bescherming te bieden. Met Employees Pension & Care beschikt u over een eenvoudige formule die u vlot invoert in uw kmo.

Basiswaarborgen van de groepsverzekering Employees Pension & Care

Employees Pension & Care biedt verschillende basiswaarborgen:

 • Aanvullend pensioen: uw medewerkers krijgen een extra pensioenpotje dankzij de premies die u stort voor de pensioenopbouw.
 • Overlijdensdekking: bij overlijden krijgen de nabestaanden minstens 100% van het brutojaarloon uitgekeerd (uitbreidbaar tot 300% van het brutojaarloon).
 • Premievrijstelling in geval van arbeidsongeschiktheid: als uw werknemers niet kunnen werken door een ongeval of ziekte wordt de premie verder betaald

Vraag een offerte

Schols Clerx - groepsverzekering

Wil u uw medewerkers nog beter beschermen?

Breid Employees Pension & Care uit met extra waarborgen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Zo biedt u uw medewerkers nog meer voordelen.

 

Ontdek de opties

3 redenen om voor de groepsverzekering Employees Pension & Care te kiezen

 1. Uw aantrekkelijkheid als werkgever stijgt
  Een groepsverzekering is een interessante troef om medewerkers aan te trekken en te behouden. Zo kunnen ze hun wettelijk pensioen aanvullen dat gemiddeld maar één derde van het laatst verdiende brutoloon bedraagt. Naast het aanvullend pensioen kan de groepsverzekering ook een extra bescherming bieden bij overlijden of arbeidsongeschiktheid.
 2. Eenvoudig en weinig administratie
  Employees Pension & Care is een kant-en-klare groepsverzekering met vaste basiswaarborgen (pensioen, overlijden en invaliditeit) die u eventueel uitbreidt met optionele waarborgen
 3. Financieel interessante en fiscaal vriendelijke oplossing
  U brengt de premies in als beroepskosten (op voorwaarde dat de 80%-regel wordt gerespecteerd). Daarnaast betaalt u als werkgever op deze premies maar 8,86% socialezekerheidsbijdrage in plaats van 25% zoals op het loon. Zowel voor u als voor uw medewerkers is een groepsverzekering dus een pak interessanter dan een loonsverhoging.

Hoe werkt Employees Pension & Care in de praktijk voor u?

Als werkgever betaalt u een premie die bestaat uit een percentage van het loon. Met die bijdragen wordt een pensioenkapitaal opgebouwd, een kapitaal voorzien in geval van overlijden en een premievrijstelling of een rente in geval van arbeidsongeschiktheid.

Op zoek naar een groepsverzekering volledig op maat?

Voor een groepsverzekering op maat van uw kmo of voor meer dan 50 werknemers, neemt u contact op met ons. Wij bekijken dan samen met u de beste oplossing.

Vraag een offerte

Goed om te weten

Het contract is onderworpen aan het Belgisch recht. Maak een afspraak en raadpleeg de verzekeringsvoorwaarden of raadpleeg:

Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor u een contract ondertekent.
De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures en op de teksten op www.dvv.be.

Maak een afspraak